Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوکار گفت: استکبارجهانی از هر فرصتی برای استخراج اطلاعات کاربران ایرانی استفاده می کند تا از این طریق بتواند نقشه های شوم خود بر علیه انقلاب اسلامی را برنامه ریزی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ﻣﺤﻤﺪ ﺻﺎﻟﺢ ﺟﻮﮐﺎﺭ رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت و گو با تهران پرس با بیان اینکه نسبت به راه اندازی شبکه اطلاعات ملی غفلت شده است، گفت: امروز فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به یک پدیده همه گیر تبدیل شده است و تمام مردم کشورمان در طول روز به گونه ای با این شبکه ها در ارتباط هستند و نباید طوری برنامه ریزی شود که زیرساخت های این فضا که میلیون ها کاربر ایرانی در آن حضور دارند، در کنترل دشمن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: دشمن از هر فرصتی برای استخراج اطلاعات کاربران ایرانی استفاده می کند تا از این طریق بتواند نقشه های شوم خود بر علیه انقلاب اسلامی وکشورمان را برنامه ریزی و طرح ریزی کند و نباید خودمان به راحتی اطلاعات مردم کشورمان را در اختیار بیگانگان قرار بدهیم تا راحت تر برای ضربه زدن به ملت ما برنامه ریزی کنند.   جوکار خاطر نشان کرد: متاسفانه شبکه های اجتماعی داخلی به دلیل عدم حمایت مسئولان دولتی از زیرساخت هایش، سرعت بالایی ندارد و به همین دلیل اقبال زیادی برای حضور در این شبکه های اجتماعی از سوی مردم صورت نگرفت، در حالی که تقویت زیرساخت و کمک به افزایش سرعت این شبکه های اجتماعی می توانست باعث شود که کاربران زیادی وارد این شبکه ها شوند و دیگر خطری به نام دزدی اطلاعات شخصی مردم ایران توسط بیگانگان وجود نداشت.   رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به آثار مخرب شبکه های اجتماعی و سوء استفاده استکبار از این ابراز ارتباط جمعی اظهار داشت: شبکه های اجتماعی همانند تلگرام که توسط بیگانگان راه اندازی شده، امروزه به ابزاری برای سوء استفاده استکبار جهانی تبدیل شده است و در آشوب های خیابانی اخیر هم شاهد بودیم که دشمن با طراحی های مختلف در تلگرام، قصد برهم زدن امنیت ملی را داشت.   وی ادامه داد: شبکه های اجتماعی باید کنترل شده باشند و استفاده از شبکه های اجتماعی ساخت داخل کشورمان می تواند خنثی کننده توطئه های دشمنان باشد، چرا که شبکه های اجتماعی داخل را می توان کنترل کرد اما شبکه های اجتماعی همانند تلگرام در کنترل ما نیست.       انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۳۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»