Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست جدید فیس بوک برای پیام رسان واتس‌اپ، باعث شد کاربران زیادی به پیام‌رسان‌های تلگرام و سیگنال روی بیاورند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، فیس بوک در سال ۲۰۱۴ واتس‌اپ را به ارزش ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد. پس از آن برنامه واتس‌اپ همه گیر شد و محبوبیت بیشتری پیدا کرد، به طوری که امروزه بیش از دو میلیارد نفر در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این پیام رسان امکانات کمتری نسبت به رقیب‌های خود به ویژه تلگرام و سیگنال دارد. به عنوان مثال یکی از قابل توجه‌ترین ضعف‌های اپلیکیشن واتس‌اپ، نداشتن نسخه رایانه‌ای کامل بوده، در حالی که برنامه سیگنال دارای نمونه غیر موبایلی کامل‌تری است.

آپدیت جدید واتس‌اپ کاربران را مجبور می‌کند به منظور ادامه استفاده از این برنامه اطلاعات خود را با فیس بوک به اشتراک بگذارند.، در غیر این صورت دسترسی خود به واتس‌اپ را از دست می‌دهند. موافقت کردن با قوانین جدید واتس‌اپ به این معنا است که اطلاعات خصوصی کاربران مانند شماره موبایل آن‌ها با فیس بوک به اشتراک گذاشته می‌شود. زمانی که واتس‌اپ از وضع قوانین جدید خود در مورد سیاست حریم خصوصی اطلاع داد، بسیاری از کاربران به پیام رسان‌های رمزگذاری شده مانند سیگنال و تلگرام روی آوردند.

چند روز پیش هم بنیان‌گذار و مدیرعامل تلگرام اعلام کرد که تعداد کاربران فعال این پیام‌رسان از مرز ۵۰۰ میلیون نفر گذشته است. این سرویس پیام رسان تنها در طول ۷۲ ساعت، میزبان ۲۵ میلیون کاربر جدید شد. به گفته مدیرعامل تلگرام، مردم حاضر نیستند به ازای خدمات رایگان از حریم شخصی خود چشم پوشی کنند و احتمال پذیرش قانون جدید واتس‌اپ توسط کاربران بسیار کم است. او معتقد است که تلگرام پلتفرمی مناسب برای برقراری یک ارتباط امن و شخصی است و به کاربران تضمین داده است که چنین مسئولیتی در تلگرام بسیار جدی گرفته می‌شود. ممکن است دلیل دیگر هجوم کابران به تلگرام، مسدود شدن حساب کاربری هواداران و طرفداران دونالد ترامپ در توئیتر باشد.

علاوه بر این تعداد کاربران برنامه سیگنال نیز طی چند روز اخیر افزایش چشم‌گیری داشته است. سیگنال که در سه سال گذشته مشغول سرمایه‌گذاری در زیرساخت بیشتر و قابلیت‌هایی برای حمایت از کاربران خود بوده است، در حال حاضر در لیست برنامه‌های پردانلود فروشگاه‌های برنامه اپل و گوگل قرار گرفته است. سیگنال یک برنامه پیام رسان متنی و مکالمات صوتی و تصویری بوده که بر حریم خصوصی افراد متمرکز است و روی تلفن‌های هوشمند اپل، اندروید و دسکتاپ قابل استفاده است. ارتباطات در برنامه سیگنال رمزگذاری شده است. بنابراین فقط افراد حاضر در مکالمه می‌توانند محتوای آن را ببیند و حتی خود سیگنال نیز به آن‌ها دسترسی ندارد.

کاربران برنامه سیگنال می‌توانند پیام‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که پس از مدت مشخصی خود به خود حذف شوند. برنامه مورد نظر به هیچ اطلاعاتی از کاربران به جز شماره تلفن آن‌ها دسترسی ندارد. اپلیکیشن سیگنال به سیستم رمزگذاری که شرکت‌های دیگر مانند واتس‌اپ و اسکایپ از آن استفاده می‌کند، مجهز است.

به دلیل روی آوردن کاربران زیاد به پلتفرم سیگنال، این برنامه به صورت موقتی قطع شده است. به نظر می‌رسد که این مشکل در حال بررسی است و به زودی به حالت عادی برمی‌گردد. این برنامه پس از رو به رو شدن با استقبال چشمگیر کاربران در روزهای اخیر، به دستور کمیته فیلترینگ از اپ استورهای ایرانی حذف شد. به نظر می‌رسد که هدف از این کار تشویق کردن کاربران به استفاده از پیام‌رسان‌های بومی است.

کد خبر 469299

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واتس اپ واتساپ تلگرام کاربران واتساپ سیگنال اپلیکیشن سیگنال پيام رسان واتساپ اپلیکیشن واتس اپ پیام رسان سیگنال تازه های تکنولوژی قوانین جدید واتس اپ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برنامه سیگنال جدید واتس اپ پیام رسان فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است، گفت: تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است و تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی در آئین افتتاح بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران با اشاره به همزمانی روزهای برگزاری کنگره با مناسبت‌های خاص داخلی و جهانی از جمله فتح آندلس به‌دست مسلمانان، روز معلم و روز جهانی کارگر اظهار کرد: از سال ۱۹۹۶ میلادی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به‌عنوان مهم‌ترین مؤلفه هزاره سوم اهمیت یافت تا عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی که بدون هرگونه آلودگی باشد، دسترسی داشته باشند.

وی با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، افزود: بر اساس ارزیابی فائو، روند گرسنگی رو به افزایش است و هم‌اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان و افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد، تصریح کرد: گسترش شهرسازی، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی، از عوامل تهدیدکننده‌ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به منظور پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و نجات تمام گرسنگان، مد نظر قرار گیرد.

نوروزی با بیان اینکه سه چالش عمده غذایی و افزایش گرسنگی در جهان، نبود تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست‌محیطی است، گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط‌زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست‌محیطی این مسئله اظهار کرد: رشد مصرف نابه‌جا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها، وقوع انواع سیل‌های مهلک نابه‌هنگام و آتش‌سوزی‌های مخرب در روسیه، آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تدبیر درست سازمان‌های زیرمجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد (one health) است ، گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد، سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر مرتبط است و غفلت از هرکدام از این سه مورد باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید خواهد شد.

نوروزی با بیان اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش، مطالعات، تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک‌کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است، افزود: اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی است.

وی با بیان اینکه توجه به بهداشت و امنیت غذایی، اپیدمیولوژی، بیماری‌های نوظهور و بازپدید، بهداشت محیط، معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد، استفاده از هوش مصنوعی و رسیدگی به رفاه دام و حیوانات، از محورهای بیست‌ویکمین کنگره دامپزشکی ایران است، گفت: سازمان دامپزشکی کشور به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به‌دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام روز جهانی دامپزشکی کنند، به آغاز دامپزشکی اقدام کرده بودند.

کد خبر 749669

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • اتمسفر تماشایی ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک پیش از آغاز بازی دورتموند و پاری سن ژرمن / فیلم
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه